Specialismen

 

Iedereen met een bus en wat gereedschap kan zich Betonboorbedrijf noemen. Dat De Veertol meer kan dan standaard betonboor- en zaagwerk onderstrepen de specialistische projecten die het regelmatig uitvoert. Waar moet u dan aan denken?

Bijvoorbeeld het uitboren en weghalen van een rottend fundament onder een Amsterdamse grachtenpand en de herstelwerkzaamheden die leiden tot een nieuw fundament. De boringen en herstelwerkzaamheden ten behoeve van de renovatie van Theater Carré in Amsterdam, waarbij het belang van een minimum aan herstelschade van dit historisch pand logischerwijze enorm groot was. Of het ondergrondse fundamentherstel aan de Vincentiuskerk in Volendam en de Grote Kerk in Edam, waar boringen met een diameter van 800 mm en diepte van 4 meter zijn uitgevoerd.

Het zijn enkele voorbeelden die de specialismen van De Veertol aangeven. Heeft u een specifiek probleem, informeert u dan naar onze mogelijkheden. Voor meer indrukken van onze werkzaamheden kunt u ook eens kijken bij onze referenties.